Copanele si aripioare de pui crocante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 6571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 4 aripioare de pui
  • 2 oua mari
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele si aripioare de pui crocante:

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita.

Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai.

Le asezam intr-o tigaie cu ulei incins si le rumenim la foc potrivit.

Se servesc calde sau reci cu sos de rosii sau mujdei de usturoi.

 

TIPS-URI

1

Malaiul se poate inlocui cu fulgi de porumb maruntiti.

2

Pentru sosul de rosii am folosit: suc de rosii, chilli, busuioc, un catel de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele si aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu legume la cuptor